Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Radio/ChatRadio/Chat  Metin2  SA:MP  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
CITITI REGULAMENTUL!!!
VORBITI CIVILIZAT PE FORUM/CHAT
NU FACETI SPAM!!!
Bara de Navicare Rapida

[Tutorial] Creeare server prin DNS

In jos 
AutorMesaj
repLay
Level 4
Level 4
repLay

Rasa : Razboinic
Obiecte : Pula
Arma : O sabie din lemn
Armura : O hartie
Yang : 77
Avetismente : BANAT!!!
Puncte : 76
Reputatie : 0

[Tutorial] Creeare server prin DNS Empty
MesajSubiect: [Tutorial] Creeare server prin DNS   [Tutorial] Creeare server prin DNS EmptySam Feb 04, 2012 7:46 am

Salut Astazi va voi invata cum sa va creati un server de metin2 pe ip, si no-ip.com ( dns )
1) Deschidem server-ul si inchidem fereastra acea neagra
2) Dam la consola---> settings---> networking ---> Number Of the Adapters ( selectam 2) ---> Mai jos la primu` punem Hamachi Interferences, si la al 2-lea pune placa noastra de retea, eu am UPC si am realtek... voi daca aveti RDS aveti NDVIDIA
3) Dam start.
4) Vom face si ip-urile...
5) La login: root
5b) password: mcncc.com
5c) # sysinstall
5d) Cofigure ----> networking---> Interfaces ---> de0 si dam NO !!
5e) Host Domain : .localhost, IPv4: ip-ul de la hamachi simplu : 5.20.102.203 ( exemplu )
5f) Lasam 4.2.2.3, la IPv4 Gateway scriem ip-ul de la hamachi.100 5.20.102.100 ( imi cer scuze ).
6) Dam enter, enter, dam no de x2, dupa cancel ---> cancel -->exit instalations
7) Scriem /etc/rc.d/netif restart, scriem reboot
8)Sa ne conectam la no-ip.com, voi trebuie sa va creati cont, eu am deja!!!
9) Selectam Your NoIp
10) Hosts/Redirects ( sorry)
11)Acela era creat de mine ! Selectam Add host, La host name punem numele de la server ( atentie fara cratima si fara punct ).
12) Selectam Create host
13) Acesta v-a fii mc/si pagina de inregistrare !

ATENTIE !!!!!!!!!!!!!!!!
CONECTAREA LA FILEZILLA SI LA NAVICAT SE FACE CU IP-URILE DE LA HAMACHI.100 ( 5.20.102.100 )
La fel si la editarile de la pagina de inregistrare... acel config.php puneti ip-urile de la hamachi ! Dar mc v-a fii acesta ( testmetin.zapto.or ) depinde de ce nume v-ati ales.

Poi cam atat !!! Eu nu voi incerca sa ma loghez pentru ca este ocupat ip-ul !! Dar merge 100% daca ati urmarit fiecare pas.
Sus In jos

[Tutorial] Creeare server prin DNS
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: JOCURI PC :: Metin2 :: Tutoriale&Ghiduri-
Mergi direct la: