AnonymousRO Super Moderator
Rasa : Razboinic Obiecte : Licori Full , Papuci De Vand , Inel De Experienta Arma : Arma 2011 +9 Armura : King 10 Yang : 900000000000000000000000 Fost Nume : F.B.I Avetismente : 0 din 3 Reputatie : S Moderator Mesaje : 43 Puncte : 61 Reputatie : 0 Varsta : 31 Localitate : Cluj-N
| Subiect: [Ghid]De ce VirtualBox si nu Virtual PC Sam Ian 28, 2012 3:10 pm | |
| Buna,Stiti cu totii ca cele mai potulare servere de metin2 pe Ip [Nu hostate] Sunt facute pe VPC(VirtualPC) VirtualPc (Avantaje,Dezavantaje) -Este usor de operat -Are cateva buguri,Consuma destul de multicica memorie cam daca la server pui 1Gb el conuma 1,3-1,4GB -Apar unele erori,uneori mai despare de la adapotoare placa de retea... VirtualBox(Cateva avantaje in plus) Poti modifica memoria video usor Poti deschdide mai multe Ferestre deodata Consuma mai putina memorie ram La 1Gb ram se ajunge la maxim 1.2GB Are o protectie oferita te VirtualBox.org Si multe altele => Mai bine virtualBox decat VirtualPC (COncluzia mea) Eu lucrez la serverul din semnatura,Si am incercat sa il fac pe VPC dar m-au aparut erori care nu le-am gasit rezolvarea | |
|